Om oss

Vi er en 100% hundevennlige nettbutikk

Superhund er laget for aktive hunder (og deres mennesker). Vår filosofi er at vi kun skal tilby produkter vi kan gå god for. Enkelt og greit. Vi selger ikke ting som vi mener ikke er bra for hunden eller som er laget for å påfører de ubehag. Er du opptatt av dyrevelferd og setter pris på kvalitet tror vi du vil like deg her.

Vår visjon

Superhund skal bidra til å gjøre verden et bedre sted for hunder.

Historien bak Superhund

Etter å ha gjort mange bomkjøp og blitt skuffet over dyre produkter som ikke levde opp til forventningene, brukte vi mer og mer tid på research av produkter. Det hente at vi ofte fant gode produkter i utlandet.  Og sånn oppsto ideen med en uavhengig nettbutikk som kun selger kvalitetssikrede produkter. Som moderne hundetrener ønsket Geir å ta et tydelig standpunkt ved å si nei til mange produkter som ikke er hundevennlige. Superhund skal bidra til en bedre hverdag for eier og hund. Vi skal alltid sette dyrevelferd før profitt.

Vårt kvalitetsløfte

Vi skal være ledende i Norge på kvalitetsprodukter til din hund. Superhund AS er et verdidrevet selskap som ønsker å sette standarden for hundeprodukter. Som uavhengig selskap selger vi kun de produktene som møter våre strenge kvalitetskrav. For deg som hundeeier betyr det at alt du kjøper hos oss kan du føle deg trygg på. Kvalitet er alt for oss.

Teamet

 Geir Brå Ellefsen

– pakkeansvarlig og innkjøper

Jeg finner de beste produktene til din hund. Jeg liker å holde meg oppdatert på alt som skjer innen i hundeverden. Jeg tok videreutdanning hos Gooddog Academy i 2018 for å kunne gi deg endra bedre hjelp.

Oscar

– jeg er her bare for godbitene (neida.. joda)

Oscar er sjefstester og daglig inspirasjonskilde til glede og læring. Se hvilke hyss han finner på vår Instagram-profil.

MedieomtaleSavner du noe eller kan vi gjøre noe bedre? 

Har du ris eller ros, ta kontakt på post@superhund.no